Поліолефінова плівка ПОФ

Термозбіжна поліолефінова плівка ПОФ (POF) – це прозорий багатошаровий полімерний матеріал, що дає високу усадку під час нагрівання.

Область застосування: упаковка харчових та промислових товарів (продукти харчування, побутова хімія, іграшки, поліграфія, фурнітура, зошити та ін.)

Переваги термозбіжної ПОФ плівки

У порівнянні з термоусадковою плівкою ПВХ, поліолефінова плівка має ряд переваг:

  • Низький коефіцієнт тертя (плівка-плівка) навіть за підвищеної температури. Це особливо важливо, коли є необхідність дуже швидкого укладання щойно упакованих продуктів у транспортну тару;
  • Відсутність толерантності товщини, «різнотовщини» плівки (тобто поліолефінова ?плівка має однакову товщину по всій довжині);
  • Дуже надійний зварний шов, що зберігає свою міцність навіть за низьких температур;
  • Відмінні оптичні характеристики: глянець, прозорість, блиск;
  • Високий модуль пружності ПОФ плівки дозволяє працювати з нею на високошвидкісному обладнанні;
  • Відмінна “пам’ять” (відновлення початкових форм), що особливо під час упаковки продукції складної форми;
  • Збереження високих характеристик міцності при низьких температурах, високий опір на розрив і прокол;
  • Потрібна температура зберігання від -20 °С до +40 °С, це забезпечує збереження якості поліолефінової плівки в літній та зимовий періоди;
  • Поліолефінова плівка має більш високий ступінь міцності в порівнянні з ПВХ плівкою, що дозволяє використовувати більш тонкі плівки, а отже, економити на пакувальних матеріалах.

Склад ПОФ плівки:

Типова структураМатеріал шару
12.5%Поліпропілен (PP)
20%Поліетилен (LLDPE)
35%Поліетилен (LLDPE)
20%Поліетилен (LLDPE)
12.5%Поліпропілен (PP)


    Популярна продукція

    Нашу упаковку використовують багато супермаркетів, промислових заводів, а також підприємства хлібобулочної та кондитерської промисловості.

    Нашу упаковку використовують багато супермаркетів, промислових заводів, а також підприємства хлібобулочної та кондитерської промисловості.

    © Eventus Group